Nieuws  
 

BNR en Hertz zijn een tweejarige samenwerking aangegaan op gebied van het wagenpark. Daarmee is de samenwerking gecontinueerd. Met vier Toyota's, een Lexus en een Mercedes Sprinter staan zowel de BNR-verslaggevers als het productieteam in no-time voor de deur van zakelijk Nederland.

Hybride wagenpark
Sjors Fröhlich: “Ik ben erg content met deze hybride auto’s. Zowel de Toyota C-HR als de Lexus NX300H stellen onze BNR-verslaggevers in staat het nieuws te maken met zo min mogelijk footprint. En met de Mercedes Sprinter brengen wij dankzij Hertz de BNR locatie-studio bij bedrijven door heel Nederland.”
 
De gedeelde liefde voor auto's - BNR heeft een wekelijkse Autoshow en een podcast over auto's (Petrolheads) - en de overlap in doelgroepen vormen de basis voor de samenwerking. Henk van den Helder: "Ik ben blij met het voortzetten van onze samenwerking, de auto’s zien er geweldig uit en de merken BNR en Hertz passen goed bij elkaar, niet in de laatste plaats omdat we dit jaar allebei een jubileum te vieren hebben.” BNR en Hertz bestaan in september respectievelijk twintig en honderd jaar.

Plaats op:
Datum: 1 augustus 2018
Bron: Hertz
Gerelateerde artikelen  
28-07-2017 Nieuws Groene zuinigheidsprimeur voor Hertz Autoverhuur
22-12-2009 Nieuws Hertz breidt Prestige Collectie uit met Jaguars
27-05-2010 Nieuws Hertz breidt aanbod uit met Peugot 308cc
20-02-2013 Nieuws Hertz wil samenwerken met branche- en beroepsorganisaties
04-10-2017 Nieuws Hertz Autoverhuur weer aanwezig in Tilburg
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.