Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

Na het succes van de Altrust Summer - winnaar van twee grote bandentests* in 2017 - voegt Apollo Tyres nu de Altrust All Season toe aan deze serie. Vanaf 1 augustus zijn veertien verschillende maten, speciaal ontworpen en geproduceerd voor het bestelwagensegment, beschikbaar voor de meest populaire bestelwagenformaten.

De Apollo Altrust All Season werd afgelopen mei gepresenteerd tijdens The Tire in Keulen, en is het hele jaar door de ideale keuze voor bestelwagens. Ze bieden uitstekende remprestaties op natte wegen, optimale stabiliteit in bochten en zijn geluidsarm gedurende hun gehele levensduur. Ze bieden comfort en veiligheid in zeer uiteenlopende weersomstandigheden. De uniforme drukverdeling over het loopvlak zorgt voor een gelijkmatig slijtpatroon, wat de levensduur verlengt.

De Altrust All Season biedt optimale veiligheid dankzij uitstekende remeigenschappen op natte ondergronden. De aangepaste voetprint zorgt voor een betere waterafvoer en voorkomt aquaplanning. De band biedt ook een grote stabiliteit tijdens het nemen van bochten onder alle weersomstandigheden. Overbruggingen tussen de profielblokken in de schouder zorgen voor een grotere stijfheid, wat resulteert in betere prestaties in bochten, terwijl de rechte en starre constructie van de wangen bijdraagt aan de stabiliteit en de nauwkeurigheid van het stuurgedrag.

*Altrust Summer is in 2017 bekroond door:
- Promobil als testwinnaar
- Autobild als "Vorbildlich"

Plaats op:
Datum: 20 augustus 2018
Bron: Apollo Vredestein B.V.
Gerelateerde artikelen  
05-09-2018 Nieuws Apollo Tyres breidt winterassortiment uit met nieuwe Aspire XP Winter
25-05-2016 Nieuws Apollo Vredestein presenteert innovaties tijdens REIFEN Essen
14-04-2010 Nieuws Nieuwe Dunlop voor compacte stadsauto’s
08-03-2018 Nieuws Nieuwe zomerband van Apollo
25-04-2019 Nieuws Vredestein Quatrac 5 all-season band beste in zijn segment
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,98 seconden.