Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

De nieuwe Opel Combo Tour staat in de startblokken om de harten van praktisch ingestelde automobilisten te veroveren. De eerste exemplaren arriveren in november bij de Nederlandse Opel-dealers.De Opel Combo Tour profiteert van een compleet nieuwe voertuigarchitectuur, waarmee de personenautovariant veelzijdiger is dan ooit. De Combo Tour is behalve als de standaardversie met een lengte van 4,4 meter ook leverbaar als 35 centimeter langere lengte 2-uitvoering. Beide versies zijn beschikbaar met vijf of zeven zitplaatsen.

Achter instappen is extra eenvoudig dankzij de grote schuifdeuren aan weerszijden. Voor de tweede zitrij is te kiezen uit een neerklapbare achterbank (60/40) of voor drie individuele zitplaatsen. In beide gevallen heeft elke zitplaats zijn eigen Isofix-bevestigingspunten voor kinderzitjes, zodat in totaal drie kinderzitjes kunnen worden geplaatst - een zeldzaamheid in deze klasse.

Zeer praktisch
De laadruimte van de standaardversie heeft een inhoud van minimaal 597 liter1. In de Lengte 2-uitvoering is er met alle zitplaatsen in gebruik nog altijd een laadvolume van 850 liter1 beschikbaar. Door de stoelen achterin om te klappen, is het laadvolume van de standaardversie te vergroten tot 2.126 liter2. Bij de Opel Combo Tour Lengte 2-uitvoering is met neergeklapte stoelen achterin zelfs 2.693 liter2 ruimte voorhanden. Om lange items van bijvoorbeeld het formaat surfplank te kunnen vervoeren, is het mogelijk om de rugleuning van de passagiersstoel voorin neer te klappen.

Optioneel is de achterruit die apart van de achterklep kan worden geopend om het laatste beetje bagageruimte ook te benutten.

Keur aan innovatieve technologie
De aantrekkingskracht van de nieuwe Opel Combo Tour wordt versterkt door de hoeveelheid innovatieve technologie aan boord, hetgeen vooral in deze klasse uniek is. Hij is standaard al voorzien van diverse veiligheidsfuntionaliteiten, zoals vooraanrijdingsassistent met voetgangersdetectie, Lane Keep Assist, Hill Start Assist, , Cruise Control met snelheidsbegrenzer, vermoeidheidsassistent en verkeersbordherkenning.

Motoren: Euro 6d-TEMP
Het motorenaanbod bestaat uit benzine- en dieselmotoren met een uitstekende combinatie van prestaties, comfort en lage emissies. Alle motoren voldoen aan de strenge emissienorm Euro 6d-TEMP die pas in september 2019 van kracht wordt. Verbruik5 en uitstoot variëren van 4,1-5,5 l/100 km en 108-125 g/km gemiddeld.
De motoren zijn gekoppeld aan een handbediende vijf- of zesversnellingsbak. Een primeur in dit segment is de achttrapsautomaat met Quickshift-technologie, die beschikbaar is voor de 1,5-liter dieselmotor met 96 kW (131 pk) en 300 Nm.

Plaats op:
Datum: 21 augustus 2018
Bron: Opel Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
26-10-2018 Nieuws Nieuwe Opel Combo Tour op shortlist AUTOBEST-verkiezing
22-02-2019 Nieuws Flank Guard helpt deuken en krassen te voorkomen
12-09-2018 Nieuws Opel met twee wereldprimeurs op IAA Hannover
18-12-2018 Nieuws Combo Tour van Opel maakt veel indruk
16-08-2017 Nieuws Opel onthult Vivaro Tourer en Vivaro Combi Innovation
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.