Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

Apollo Tyres kondigt aan het winterassortiment van het merk binnenkort verder uit te breiden met de Apollo Aspire XP Winter. Deze gloednieuwe winterband is speciaal ontworpen voor optimale veiligheid tijdens de wintermaanden en biedt uitstekende prestaties in de sneeuw en op nat wegdek. De band is vanaf september beschikbaar in 23 afmetingen.

De Apollo Aspire XP Winter heeft een multidirectioneel ontwerp van de lamellen en groeven in het loopvlak dat zorgt voor extra rijplezier voor autorijders. Het resultaat is een nieuwe winterband met een uitstekende waterafvoer en daardoor een optimale weerstand tegen aquaplanning. De open groeven in de schouder zorgen voor maximale waterafvoer in de bochten, terwijl de laterale lamellen in de schouder zorgen voor extra tractie tijdens het accelerern of remmen.
De Aspire XP Winter biedt verder de best mogelijke handling op sneeuw dankzij een zorgvuldig afgestemde compound die geschikt is voor lage temperaturen. Terwijl slijtbestendige polymeren in de compound van het loopvlak zorgen voor een langere levensduur.
Met de Apollo Aspire XP Winter heeft het winterassortiment van het merk nu een optimale dekking van 60 afmetingen in de meest populaire maten.

Plaats op:
Datum: 5 september 2018
Bron: Apollo Vredestein B.V.
Gerelateerde artikelen  
08-03-2018 Nieuws Nieuwe zomerband van Apollo
20-08-2018 Nieuws Nieuwe allseason-banden van Apollo Tyres
27-09-2018 Nieuws Apollo Vredestein levert banden voor Volkswagen Touareg
02-03-2016 Nieuws Apollo Vredestein lanceert nieuwe premium zomerband
14-04-2010 Nieuws Nieuwe Dunlop voor compacte stadsauto’s
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,08 seconden.