Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

De eerste twee auto's van de nieuwe Vietnamese autofabrikant VinFast maken hun wereldpremière op 2 oktober 2018 tijdens de Paris Motor Show.Het ging vanaf het begin om buitengewone verhoudingen en aan de hand van dit idee hebben ontwerpers van VinFast en Pininfarina tijdloze auto's gecreëerd met een lange wielbasis en een elegante en inspirerende styling. Een lange motorkap, een klassieke achterbouw en horizontale carrosserielijnen creëren een symmetrische, geraffineerde en elegante schoonheid voor de sedan van premiumkwaliteit. De gespierdere motorkap samen met de gedurfde lijnen geven de SUV een sportiever karakter, alsof hij op het punt staat zijn vrijheid te grijpen.

Een duidelijk hoogtepunt van de designtaal voor deze debutant is aan de voorkant van beide auto's te zien. Het chromen V-embleem midden op de grille spreekt van zelfbewustzijn in zijn symmetrie. Rechts ervan staat een horizontale chromen balk die samen met de led-dagrijverlichtingslampen een schuinstaande F creëert, een symbolische weergave van de tweede lettergreep van VinFast, die de grille een unieke asymmetrische zwierigheid geeft. Vanaf het V-embleem stralen stoutmoedige en sierlijke lijnen over de motorkap uit. Ze geven de auto een fris en modern uiterlijk en verwijzen naar het fiere gevoel van de eerste autofabrikant van Vietnam die de wereldmarkt op stapt.

Met zijn debuut in Parijs wordt VinFast de eerste autofabrikant van Vietnam die aan een grote internationale motorsalon deelneemt, en straalt zo vol vertrouwen de pioniersbenadering en mondiale verwachtingen van een nieuw en energiek merk uit.

Plaats op:
Datum: 14 september 2018
Bron: VinFast
Gerelateerde artikelen  
24-10-2018 Nieuws Opel 'Vizor' voor elektrische en autonome auto's
29-11-2018 Nieuws Nieuwe Mazda3
18-02-2019 Nieuws Å KODA elektrificeert met VISION iV conceptstudie
13-07-2018 Nieuws Opel toont nieuwe merkvisie met Brand Concept voertuig
05-10-2018 Nieuws Maserati introduceert de nieuwe Ghibli Ribelle
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.