Nieuws  
 

Autolease Midden Nederland (ALMN) heeft het nieuwe portal ALMN Voorraadlease. Hiermee biedt ALMN consumenten en bedrijven de mogelijkheid om online uit voorraad een nieuwe of jong gebruikte auto te leasen.

"Dat consumenten en zakelijke rijders zich bij het leasen van een auto volledig online oriënteren is geen verrassing. En dat zij steeds hogere eisen aan deze online oriëntatie stellen is ook bekend. Voorheen hadden wij een statische en informerende website. Met de uitbreiding van ALMN Voorraadlease zijn we actueel, dynamisch en voorzien we op een innovatieve wijze in de behoefte van de (potentiële) leaserijder", zegt directeur Maarten Bruinsma van Autolease Midden Nederland. "Zowel de zakelijke als particuliere rijder kan op het nieuwe portal gemakkelijk en snel de gewenste leaseauto vinden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. En niet te vergeten op korte termijn er in wegrijden".

Op elk moment van de dag kan men door een voorraad van 200+ auto's speuren naar de ideale leaseauto. Door de mogelijkheid om auto's op te slaan als favoriet en te vergelijken, wordt het de consument overzichtelijk gemaakt. Het nieuwe portal bespaart de leaserijder tijd en maakt het eenvoudig om een goede afweging te maken.

Op de website worden auto's van meerdere merken, segmenten, uitrustingsniveaus en van jong gebruikt tot nieuw aangeboden. "Met de grote en diverse voorraad geloven wij de klant optimaal te bedienen. Staat de gewenste auto niet op voorraad, dan is deze uiteraard ook nieuw te bestellen", aldus Maarten.


Plaats op:
Datum: 19 september 2018
Bron: Autolease Midden Nederland
Gerelateerde artikelen  
13-05-2019 Nieuws Private leasecontracten onder veilinghamer
21-02-2017 Nieuws VWE lanceert Voorraad Nederland
14-07-2010 Nieuws Autolease Midden Nederland op ESA-systeem
17-11-2011 Nieuws Mijn Leaseauto: nieuwe 24-uursservice van LeasePlan
28-06-2011 Nieuws Website LeasePlan ook bij zakelijke rijders favoriet
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,09 seconden.