Nieuws  
 

De organisatoren van AutoMobility LA van de Los Angeles Auto Show (LA Auto Show) hebben aangekondigd dat meer dan 50 voertuigen hun debuut zullen maken tijdens de autoshow van 2018, die zal plaatsvinden van 26 tot en met 29 november in het Los Angeles Convention Center.

Dit jaar zullen gevestigde autofabrikanten zoals BMW, Toyota, Volkswagen en nieuwkomers op het gebied van elektrische voertuigen zoals BYTON en Rivian met meerdere modellen hun mondiaal en Noord-Amerikaans debuut maken tijdens het vierdaagse evenement. BMW komt naar AutoMobility LA in het kader van zijn grootste productoffensief ooit met drie wereldpremièrevoertuigen en een nieuw concept dat de toekomstvisie van de Duitse autofabrikant weerspiegelt. Voorts zal het nieuwe BMW X5 Sports Activity Vehicle zijn Noord-Amerikaanse debuut maken samen met de nieuwe BMW 8 Series Coupe en de BMW Z4 M40i Roadster.

Volkswagen heeft zowel mondiale als Noord-Amerikaanse debuten aangekondigd, met inbegrip van een elektrisch concept en speciale edities van zijn GTI en kever. Toyota zal tijdens de show vijf nieuwe voertuigen lanceren, met inbegrip van hybride en speciale editiemodellen. Ook Subaru zal verschillende nieuwe voertuigen voorstellen, waaronder een oplaadbaar hybride voertuig.

Nissan, Porsche, Volvo en andere merken hebben bevestigd dat ook zij nieuwe modellen zullen voorstellen op AutoMobility LA. Ook Tesla zal aanwezig zijn op de show met een volledige tentoonstelling van zijn huidige modellen.

Nu de automobielindustrie in de richting van elektrische en alternatieve brandstofmotoren evolueert, zal AutoMobility LA dit jaar nieuwe technologieën tonen als teken van zijn streven naar autonomie, connectiviteit, elektrificatie en deling. De nieuwe adventure pick-up en de full-size SUV van Rivian zullen hun wereldpremière maken op 27 november, vóór de aankondigingen van de meeste andere autofabrikanten op 28 en 29 november.

Plaats op:
Datum: 24 september 2018
Gerelateerde artikelen  
08-09-2017 Nieuws Toonaangevende autofabrikanten op AutoMobility LA
12-09-2018 Nieuws Gerenommeerde automerken op LA Auto Show
24-08-2016 Nieuws Grote deelname op AutoMobility LA van de LA Auto Show
21-08-2017 Nieuws AutoMobility LA: Smarter L.A. 2060
30-10-2018 Nieuws Finalisten Green Car Awards
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,1 seconden.