Nieuws  
 

TomTom Telematics kondigt vandaag de vernieuwde WEBFLEET-oplossing voor de transportsector aan. Tijdens IAA Commercial Vehicles 2018 in Hannover lanceert het bedrijf TachoShare, een module voor het op afstand downloaden en archiveren van tachograafgegevens van vrachtwagens. TachoShare maakt het tevens mogelijk om deze gegevens direct met bestaande  analysesoftware te delen.

De oplossing is ontworpen om transportbedrijven te helpen bij veelvoorkomende problemen omtrent het managen van tachograafgegevens. Bij de traditionele wijze van handmatig downloaden, moeten vrachtwagens naar een specifieke plek rijden waar de downloadapparatuur beschikbaar is. Hierdoor zijn ze tijd kwijt die ze anders op de weg door hadden kunnen brengen. Met TachoShare is dit niet langer nodig. Zo blijft de productiviteit gehandhaafd en wordt administratieve rompslomp voorkomen, terwijl gebruikers wél de juiste hulpmiddelen hebben om aan wet- en regelgeving te voldoen.

TachoShare kan worden geïntegreerd met tachograaf data-analyse software die een bedrijf zelf kiest óf al heeft. Hierdoor gaat TachoShare eenvoudig samen met de bestaande IT-omgeving.

TomTom Telematics kondigde op IAA ook aan dat de nieuwe LINK 710 is toegevoegd aan het telematica-portfolio. De LINK 710 geeft toegang tot meer specifieke voertuiginformatie en is tegelijkertijd verbonden met andere meetapparatuur en I/O interfaces in het voertuig. Dit maakt een naadloze, brede integratie mogelijk met een grote diversiteit aan functionaliteiten en applicaties om de bedrijfsvoering te stroomlijnen. De LINK 710 zal in het vierde kwartaal van 2018 beschikbaar zijn.

Plaats op:
Datum: 24 september 2018
Bron: TomTom Telematics
Gerelateerde artikelen  
15-03-2017 Nieuws TomTom Telematics gaat samenwerken met SOTI
18-09-2012 Nieuws TomTom lanceert vernieuwde Webfleet Reporting
01-10-2019 Nieuws TomTom Telematics heet nu officieel Webfleet Solutions
04-10-2018 Video René de Jong van TomTom Telematics
23-04-2019 Nieuws TomTom Telematics biedt autofabrikanten geavanceerde connected car-diensten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.