Laatste nieuws
 
 
  Video  

Bas Oude Luttikhuis heeft zo ongeveer alles uitgeprobeert in de voertuighandel wat er bestaat: multi-merk-dealerships; kopen van tweedehands auto's online, en ga zo maar door. Hij deelt zijn ervaringen met ons.

Datum: 22 juli 2019
    Plaats op:

Opel is al enige tijd overgenomen door het Franse PSA. Wat brengt dat de klanten van Opel? Meer modellen? Meer elektrische voertuigen? Wij vroegen het Ad Vasen tijdens een evenement waar Opel zowel de toekomst als het verleden over het voetlicht bracht. …

Datum: 19 juli 2019
Bron: Opel Nederland B.V. Plaats op:

Clem Dickmann van Amaucon geeft jaarlijks de "autodealer top 100" uit. AutoleaseWereld ontving een van de eerste exemplaren en voelde hem aan de tand over de belangrijkste observaties van zijn onderzoek.

Datum: 19 juli 2019
    Plaats op:

Brian Pasch onderzoekt en publiceert in Amerika over de voertuighandel en met name over de digitale component daarvan. AutoleaseWereld vroeg hem naar zijn bevindingen in Nederland.

Datum: 18 juli 2019
    Plaats op:

Wilbert Philippo weet alles van het internet. En vertelt ons waar de dealers nog kunnen ontwikkelen op internet.

Datum: 18 juli 2019
    Plaats op:

Menno van Wetering legt uit waarom Radiuz mobility eenvoudig maakt.

Datum: 12 juni 2019
    Plaats op:

AutoleaseWereld in gesprek met Gian Russchen, manager Fleetsales & Leasing bij Kia, over de ontwikkelingen bij Kia.

Datum: 12 juni 2019
Bron: Kia Motors Nederland B.V. Plaats op:

Fred Schuit van AutoleaseWereld in gesprek met Geert Kloppenburg, dagvoorziter tijdens Fleet Mobility Live.

Datum: 12 juni 2019
    Plaats op:

Sander de Wolf van AutoleaseWereld in gesprek met Frank Leemkuil van Micpoint over mobiliteitsontwikkelingen als MaaS maar ook de invloeden van Internet of Things.

Datum: 11 juni 2019
Bron: Micpoint BV Plaats op:

Sander de Wolf van AutoleaseWereld in gesprek met Reinald Bronkhorst van Vecore. Vecore vernieuwt mobiliteit met techniek voor de als leasemaatschappij, verhuurder, wagenparkbeheerder en mobiliteitsplatform.

Datum: 11 juni 2019
Bron: Vecore (voorheen Stapp.in) Plaats op:

Sander de Wolf van AutoleaseWereld in gesprek met Arno Veenman, adviseur expertise HR van de Volksbank, mobiliteitsmanager van het jaar 2019.

Datum: 7 juni 2019
    Plaats op:

Gertjan Sybrandi, mobiliteitsmanager 2018, over de grootste uitdagingen voor de mobiliteitsmanager in gesprek met Sander de Wolf van AutoleaseWereld.

Datum: 7 juni 2019
    Plaats op:

AutoleaseWereld in gesprek met Tamara Gieze, HR & Facilities, over de uitdaging voor de mobiliteitsmanager in een organisatie anno nu.

Datum: 7 juni 2019
    Plaats op:

Werelderfgoed de Beemster verkennen met de TWIZY dankzij Transscope.Een uniek stukje Nederland, zo uniek dat het sinds 1999 door UNESCO is aangewezen als Werelderfgoed, de Beemster. Een gebied van maar liefst 72 km2 niet ver van Amsterdam, bestaande …

Datum: 6 juni 2019
Bron: Transscope Voertuigsystemen B.V. Plaats op:

Fleet Mobility Live is dé netwerkdag voor verantwoordelijken van een wagenpark en/of mobiliteit binnen organisaties en aanbieders en leveranciers in de automotive sector. Het event staat elk jaar in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid.Er …

Datum: 29 mei 2019
    Plaats op:
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,21 seconden.