Laatste nieuws
 
 
  Video  

Sander de Wolf van AutoleaseWereld in gesprek met Reinald Bronkhorst van Vecore. Vecore vernieuwt mobiliteit met techniek voor de als leasemaatschappij, verhuurder, wagenparkbeheerder en mobiliteitsplatform.

Datum: 11 juni 2019
Bron: Vecore (voorheen Stapp.in) Plaats op:

Sander de Wolf van AutoleaseWereld in gesprek met Arno Veenman, adviseur expertise HR van de Volksbank, mobiliteitsmanager van het jaar 2019.

Datum: 7 juni 2019
    Plaats op:

Gertjan Sybrandi, mobiliteitsmanager 2018, over de grootste uitdagingen voor de mobiliteitsmanager in gesprek met Sander de Wolf van AutoleaseWereld.

Datum: 7 juni 2019
    Plaats op:

AutoleaseWereld in gesprek met Tamara Gieze, HR & Facilities, over de uitdaging voor de mobiliteitsmanager in een organisatie anno nu.

Datum: 7 juni 2019
    Plaats op:

Werelderfgoed de Beemster verkennen met de TWIZY dankzij Transscope.Een uniek stukje Nederland, zo uniek dat het sinds 1999 door UNESCO is aangewezen als Werelderfgoed, de Beemster. Een gebied van maar liefst 72 km2 niet ver van Amsterdam, bestaande …

Datum: 6 juni 2019
Bron: Transscope Voertuigsystemen B.V. Plaats op:

Fleet Mobility Live is dé netwerkdag voor verantwoordelijken van een wagenpark en/of mobiliteit binnen organisaties en aanbieders en leveranciers in de automotive sector. Het event staat elk jaar in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid.Er …

Datum: 29 mei 2019
    Plaats op:

Sander de Wolf in gesprek met Hans Blink en Henk Meiborg over Mobility as a Service.Wilt u het hele interview horen beluister dan de podcast

Datum: 27 mei 2019
    Plaats op:

Tim den Besten is de nieuwe EV brandmanager van Kia. Een functie gericht om adequaat in te spelen op de snel groeiende en veranderende markt, waarin elektrisch rijden een steeds belangrijker plaats inneemt.

Datum: 17 april 2019
Bron: Kia Motors Nederland B.V. Plaats op:

AutoleaseWereld in gesprek met Sjoerd van Seters en Donny van den Oever over de prestaties van de Tesla model 3 tijdens de E-Cannonball Run.

Datum: 5 april 2019
    Plaats op:

AutoleaseWereld in gesprek met Anton de Groot over de prestaties van de Tesla model X tijdens de E-Cannonball Run

Datum: 5 april 2019
    Plaats op:

AutoleaseWereld in gesprek met Arjan de Putter en Eddy Medema over de prestaties van de Hyundai Kona EV tijdens de E-Cannonball Run.

Datum: 5 april 2019
    Plaats op:

AutoleaseWereld in gesprek met Bjorn Brands over de prestaties van de Jaguar I-PACE tijdens de E-Cannonball Run.

Datum: 5 april 2019
    Plaats op:

AutoleaseWereld in gesprek met Jan en Ezra van Manen over de prestaties van de Kia e-Niro tijdens de E-Cannonball Run.

Datum: 4 april 2019
    Plaats op:

Het gezicht achter bedrijf: Henk-Jan Kienhuis, algemeen directeur TransscopeTransscope is onder wagenparkbeheerders en fleet managers een bekende naam. Het in 1993 opgerichte bedrijf heeft dat in de eerste instantie te danken …

Datum: 2 april 2019
Bron: Transscope Voertuigsystemen B.V. Plaats op:

Henk Meiborg in gesprek met Sander de Wolf van AutoleaseWereld over de prestaties van de Opel Ampera-E tijdens de E-Cannonball Run.

Datum: 26 maart 2019
    Plaats op:
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,21 seconden.