Laatste nieuws
 
 
  Video  

Brian Pasch onderzoekt en publiceert in Amerika over de voertuighandel en met name over de digitale component daarvan. AutoleaseWereld vroeg hem naar zijn bevindingen in Nederland.

Datum: 18 juli 2019
    Plaats op:

Wilbert Philippo weet alles van het internet. En vertelt ons waar de dealers nog kunnen ontwikkelen op internet.

Datum: 18 juli 2019
    Plaats op:

Menno van Wetering legt uit waarom Radiuz mobility eenvoudig maakt.

Datum: 12 juni 2019
    Plaats op:

AutoleaseWereld in gesprek met Gian Russchen, manager Fleetsales & Leasing bij Kia, over de ontwikkelingen bij Kia.

Datum: 12 juni 2019
Bron: Kia Motors Nederland B.V. Plaats op:

Fred Schuit van AutoleaseWereld in gesprek met Geert Kloppenburg, dagvoorziter tijdens Fleet Mobility Live.

Datum: 12 juni 2019
    Plaats op:

Voor het werk van de fleetmanager of mobiliteitsmanager is informatie steeds belangrijker. "Mobility as a Service"en "Internet of Things" zijn daarin toverwoorden geworden. De manager van nu kan echter nog steeds niet toveren. Van hem of haar wordt verwacht …

Datum: 11 juni 2019
Bron: Micpoint BV Plaats op:

Sander de Wolf van AutoleaseWereld in gesprek met Reinald Bronkhorst van Vecore. Vecore vernieuwt mobiliteit met techniek voor de als leasemaatschappij, verhuurder, wagenparkbeheerder en mobiliteitsplatform.

Datum: 11 juni 2019
Bron: Vecore (voorheen Stapp.in) Plaats op:

Sander de Wolf van AutoleaseWereld in gesprek met Arno Veenman, adviseur expertise HR van de Volksbank, mobiliteitsmanager van het jaar 2019.

Datum: 7 juni 2019
    Plaats op:

Gertjan Sybrandi, mobiliteitsmanager 2018, over de grootste uitdagingen voor de mobiliteitsmanager in gesprek met Sander de Wolf van AutoleaseWereld.

Datum: 7 juni 2019
    Plaats op:

AutoleaseWereld in gesprek met Tamara Gieze, HR & Facilities, over de uitdaging voor de mobiliteitsmanager in een organisatie anno nu.

Datum: 7 juni 2019
    Plaats op:

Werelderfgoed de Beemster verkennen met de TWIZY dankzij Transscope.Een uniek stukje Nederland, zo uniek dat het sinds 1999 door UNESCO is aangewezen als Werelderfgoed, de Beemster. Een gebied van maar liefst 72 km2 niet ver van Amsterdam, bestaande …

Datum: 6 juni 2019
Bron: Transscope Voertuigsystemen B.V. Plaats op:

Fleet Mobility Live is dé netwerkdag voor verantwoordelijken van een wagenpark en/of mobiliteit binnen organisaties en aanbieders en leveranciers in de automotive sector. Het event staat elk jaar in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid.Er …

Datum: 29 mei 2019
    Plaats op:

Sander de Wolf in gesprek met Hans Blink en Henk Meiborg over Mobility as a Service.Wilt u het hele interview horen beluister dan de podcast

Datum: 27 mei 2019
    Plaats op:

Tim den Besten is de nieuwe EV brandmanager van Kia. Een functie gericht om adequaat in te spelen op de snel groeiende en veranderende markt, waarin elektrisch rijden een steeds belangrijker plaats inneemt.

Datum: 17 april 2019
Bron: Kia Motors Nederland B.V. Plaats op:

AutoleaseWereld in gesprek met Sjoerd van Seters en Donny van den Oever over de prestaties van de Tesla model 3 tijdens de E-Cannonball Run.

Datum: 5 april 2019
    Plaats op:
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,21 seconden.