Laatste nieuws
 
 
  Video  

Nederland is een bijzondere locatie rijker. Het Autotron en het Safety Experience Center slaan de handen ineen voor een verrassend concept ten behoeve van product- en merkintroducties in onder andere de automotive sector.

Op het Autotron, op een steenworp afstand van Den Bosch, ligt het vijf hectare grote Safety Experience Center (SEC). Het SEC is de meest moderne testlocatie van Nederland voor de automotive sector. Het is als enige uitgerust met realistische verkeerssituaties. Dit jaar wordt de tweehondervijftigduizendste deelnemer verwelkomd.
Direct aan het testcircuit ligt het voormalige Huis van de Toekomst. Een grondige renovatie heeft de locatie het laatste jaar veranderd in een exclusieve en multifunctionele evenementenlocatie.

Automotive Experience Center
Nieuw is de uitbreiding met het Automotive Experience Center. De combinatie van het testcircuit van het Safety Experience Center met de multifunctionele evenementenlocatie van het Eventron biedt ongekende kansen. De 1500 m2 grote presentatieruimte wordt uitgerust met innovatieve lichtsystemen en audiovisuele ondersteuning, dé locatie voor verrassende presentaties en introducties. Een exclusieve ontvangst, innovatieve presentatiemogelijkheden en het intensief ervaren van veiligheidssystemen en de nieuwste innovaties in auto’s, alles verenigd op één en dezelfde locatie, is uniek in Nederland. Het Automotive Experience Center biedt hiermee Experience Marketing op het hoogste niveau.

Meer dan een locatie!
Met Experience Marketing ervaart de klant of prospect een emotionele band met een merk of nieuw model. Hierdoor wordt de binding met relaties hechter. Opdrachtgevers onderscheiden zich door een onvergetelijke ervaring te creëren. Op basis van specifieke wensen ontwikkelt het team van het Automotive Experience Center innovatieve en verrassende oplossingen. Dit gebeurt vanaf het eerste contact met de klant tot en met de opvolging, met als doel een hoge salesconversie. Door meer persoonlijk en intensief klantcontact vervangt het Automotive Experience Center het ‘statische’ verkoopconcept.

www.aec-rosmalen.nl

Plaats op:
Datum: 16 november 2017
Bron: Verkeersveiligheid Groep Nederland
Gerelateerde artikelen  
03-11-2017 Nieuws Unieke introducties voor de automotive sector
09-02-2012 Nieuws BMW's en Mini's voor Safety Experience Center
05-02-2013 Nieuws Zestien nieuwe auto’s voor het Safety Experience Center
14-03-2011 Nieuws Nederland krijgt EV 'experience centers'
30-09-2010 Nieuws ING Car Lease verzorgt Winterbanden Experience
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,3 seconden.